Pengikut

Ahad, 4 Mac 2012

Dr Hasan Ali JATI berperasit dibawah khemah UMNO dengan isu basi di Batu Kurau

4 Mac 2012 – Ceramah Roadshow Dr Hasan Ali berlangsung di Batu Kurau yang membanggakan riak-kan diri DHA yang konon-nya sudah mencecah 34 lokasi semuanya dan Batu Kurau adalah lokasi yang ke 35. DHA juga berkata disetiap roadshow-nya semua perjalanan majlis berjalan dengan lancar tanpa halangan… 

“Woi..!!! DHA……!!!!! ”  kamu dah lupa ke bala bencana sehinggakan khemah dan pentas kamu terpelanting disapu hujan ribut dengan petir sambung menyambung di Seri Manjung Lumut..??? Sumber berkaitan Klik [ Sini ] dan [ Sini ].

Dalam ceramah DHA di Batu Kurau ini juga jelas menunjuk-kan yang beliau bertambah hebat dikalangan pemimpin UMNO  yang menganggapnya hero dalam UMNO sekarang terutamanya di negeri Perak . Kehadiran para pemimpin UMNO di lokasi jelas menunjuk-kan DHA adalah talian hayat terakhir UMNO dalam meraih sokongan rakyat. 

UMNO negeri Perak tidak boleh menyangkal lagi perkara ini,kerana disetiap ceramah DHA sekarang pasti akan ada para pemimpin UMNO akan turun serta   melutut,mencangkung memperhampakan diri  didepan pentas. Segala persiapan majlis kesemuanya jelas menunjuk-kan semuanya disediakan oleh pihak UMNO.
Kantoi…!!! Kelihatan khemah yang digunakan milik UMNO
( Sumbangan Adun Batu Kurau YB Kapt(B) Dato' Mohd Najmuddin B. Elias - UMNO BN   )

Dalam ceramah semalam yang pada perancangan awalnya  akan digandingkan DHA dengan Ust Kazim, tetapi DHA terpaksa terpekik terlolong sendirian selama 2jam lebih kerana Ust Kazim tidak hadir… (Penulis tidak tahu kenapa Kazim tidak hadir disaat-saat akhir diumumkan semalam…macam ada yang tak kena…haha…)
Antara pemimpin UMNO yang sudi datang mendengar dan menjilat kelentong DHA

Dari pemerhatian semalam,mejoriti  yang datang adalah dari kalangan penyokong UMNO sahaja walaupun DHA dengan “muka tak malu dan perasan “mengatakan yang hadir ramai terdiri dari penyokong PAS. Manakala isu-isu yang disampaikan oleh DHA hanyalah copy and paste dari ceramah-ceramahnya yang lepas..nampak sesangat dah basi  yang dijaja oleh DHA buat UMNO yang semakin basi dalam sokongan…hahaha…

1 ulasan:

  1. Jangan Lupa bahawa kerja menyelamatkan Umat Islam Malaysia dai DAJJAL PAS Parasit nih adalah lebih mulia dari fatwa Nik Aziz yg ikut suka aku..... Berfikirlah sebelum Iman kita hancur dan rosak disebabkan PAS Dajjal akhir zaman ini.

    BalasPadam