Pengikut

Jumaat, 17 Januari 2014

Gempar: Anak Kecil Tercekik Makan Kangkung

Anak kecil makan kangkung
Tercekik mulutnya yang kecil
Air mata Najib bercampur kangkong
Bumi dipijak tanam kangkong

Nenek moyang tanam kangkung
Tergadai seluruh harta benda
Akibat terkongkong di antara kita
Cinta kangkong di arus zaman

Indahnya kangkung kita
Warisan berkurun lamanya
Hasil mengangkong ke tangan yang lain
Kita kan merintih sendiri

Kangkongkan gagah di nusantara
Kangkongkan gagah di nusantara
Kangkongkan gagah di nusantara

(Lirik lagu Anak kecil tercekik kangkung ini adalah hasil gubahan Pak Jib seorang penanam kangkung dalam lombong secara haram di barat laut tanahair....hahaha....)

-Madzamtoklah

Pemuda UMNO pantau harga kerana PM kangkung

Apa kuasa pemuda UMNO Munafikun menjalan kerja pantau harga barang..? Kalau pantau kat pasar basah atau sebagainya sekadar pantau baik tak payah...tu semua hanya nak nama saja.

Sebabnya bila ada rakyat yang buat perhimpunan bantah harga barang naik korang (pemuda umno munafikun) tak berani join pulak. Malah protes perhimpunan tersebut konon nak guling kerajaan....

Riuh kat media massa belaan UMNO Munafikun konon-nya pemuda UMNO Munafikun buat pemantau harga barang...adakah kerana nak pantau harga kangkung yang PM Najib Kangkung kata dah turun harga..??

Nasi Lemak PM Najib kangkung pulak dah.....

Nasi lemak Najib Kangkung - sumber FB
Kah..kah..kah..kah....makin meroyan la puak macai kangkung UMNO....Isu Kangkung dan Najib makin berlarutan macam pokok kangkong yang menjalar dalam lombong tinggal.
Tertengok je muka Najib terperasan cam kangkung dan tengok je kangkung teringat Najib...camtu la fenomena terkini di negara ini...hahahaha....

Isnin, 13 Januari 2014

UMNO anjur himpunan sokongan berguling untuk Tok Mufti

Kah..kah..kah...kah...
Sms sesat masuk kat handphone aku...minta hadir himpunan sokongan kat Tok Mufti..

Aku dapat info katanya anjuran UMNO Taiping,tapi dah memang dasar UMNO bangsat khabarnya peserta akan memunafikan diri dengan berselindung dengan nama NGO.

YB Zahir dan Dato Sally KB Taiping tentu tak akan tunjuk muka dalam himpunan ini,yang datang hanya balaci upahan UMNO Munafiqun saja.

Kepada rakan2 yang dok kat Taiping boleh lah datang tengok himpunan berguling ni....yang pastinya tentu aksi sarkas akan dipersembahkan....hahaha...

Kepada ahli UMNO yang tak datang....tentu Bughah...hahaha....