Pengikut

Selasa, 27 Januari 2015

Pelancaran Pasma Perak menyalahgunakan jawatan - Muhaimin Sulam

Iklan tanpa pengesahan kehadiran jemputan...tindakan tidak beretika penganjur
Sumber Whatsapp dan Facebook
..........................

Isu Pelancaran PASMA Perak.

Kepada Semua Pimpinan
PR Perak.


Salam.

Pihak penganjur program 'Pelancaran Pasma Perak' membuat iklan tanpa pengesahan kehadiran jemputan. Penganjur juga menyalahgunakan jawatannya sebagai Penyelaras DHPP Perak. Ini kerana dibuat tanpa pengetahuan daripada Lujnah Perpaduan Nasional DHPP Perak dan DHPP sendiri. Ini adalah satu tindakan tidak beretika.

Mengambil rekod perpaduan dan hubungan baik antara PAS, DAP dan juga PKR di Perak selama ini, adalah amat dihargai untuk semua pimpinan PR Perak terus saling hormat menghormati dan memanfaatkan mesyuarat PR sebagai makenisme sebarang persoalan yang berbangkit.

Sekian, terima kasih.
Wasalam.


Muhaimin Sulam
Setiausaha Badan Perhubungan Pas Perak


PAS suami kepada PASMA..!!! Bila masa PAS bernikah dengan PASMA..????

Kah..kah..kah...kah...
Kah..kah..kah...kah...Kah..kah..kah...kah...kah...
Kah..kah..kah...kah...Kah..kah..kah...kah...Kah..kah..kah...kah...

Jebon...jebon...
Tak tentu arah nampaknya sekarang...hahaha....
Menyedihkan...Macam ni ka cara menghormati pemimpin... sanggup menghina dan mengedit wajah TGHA yang di-iktiraf oleh dunia sebagai pemimpin Islam
(Dalam kolum merah) Apa jenis perbandiangan atau perumpaan ni..?? 

Aku tengok dah macam skrip penceramah mencari jodoh Ust Kazim.... Isu PAS dan PASMA dikaitkan dengan suami isteri pulak dah...hahaha...

Woi... Korang yang sekarang jadi jebon ni dulu masuk PAS dulu bukan ada orang hantar tepak sirih meminang la bro...hahaha.... Masa bila pula yang PAS jadi suami kepada PASMA yang dari spesis Jebon mempelahap hina tak henti-henti pemimpin tertinggi PAS yang sudah dilantik. 

Isnin, 26 Januari 2015

Tembelang fitnah Jebon PASMA pecah lagi

Gambar dan kapsyen dalam posting di Facebook PASMA pada Ahad.
Pemuda PAS nafi Presidennya mendaftar sebagai ahli PASMA

KUALA LUMPUR, 25 Jan: Dewan Pemuda PAS Malaysia hari ini menafikan kenyataan yang dikeluarkan oleh Persatuan Ummah Sejahtera Malaysia (PASMA) yang menyatakan Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang telah mendaftar sebagai ahli badan bukan kerajaan (NGO) yang juga kumpulan serpihan parti itu.

Ketuanya, Suhaizan Kayat menerusi akaun Facebook beliau berkata, Abdul Hadi berada di Kuala Kedah bagi menghadiri Program Penerangan PAS Pusat.

“Adalah tidak betul Presiden PAS mendaftar sebagai ahli PASMA. Lagipun perkara ini tidak logik.

“Kehadiran Tok Guru Presiden di Kuala Kedah bagi menghadiri Program Penerangan PAS Pusat dan bukannya Program PASMA,” tegasnya.

Suhaizan membuat kenyataan itu ekoran sekeping gambar Abdul Hadi yang sedang menjamu selera di Kuala Kedah yang dimuatnaik di akaun Facebook PASMA Malaysia.

Gambar itu diiringi kapsyen: “Syukur Alhamdulillah, akhirnya Tuan Guru menerima baik PASMA dan mendaftar sebagai ahli PASMA”.

Malah PASMA turut meminta semua ahli PAS yang ingin mendaftar sebagai ahli NGO itu bertindak menghubungi wakil PASMA.-therakyatpost

.............................
Tembelang Jebon yang pecah sebelum ini

Ahad, 25 Januari 2015

Air terjun jalan raya Sarawak sangat bahaya [ Bergambar ]

Inlah keadaan salahsatu dan satu-satu jalan utama yang ada untuk menghubungkan jalan darat antara Sibu ke Bintulu dan ke Miri. 
Kejadian kemalangan atas faktor jalan raya dah jadi kebiasaan di Sarawak terutamanya dilokasi dalam gambar-gambar diatas. 
Agaknya bilakah Najib bersama media UMNO BN nak buat lawatan mengejut untuk lalui dan nikmati sendiri keadaan jalan raya di Sarawak..?? 
Kalau datang setakat naik Jet atau Heli bersama Rosmah...baik tak payah..

Slogan "I Help You..You Help Me" tak mungkin dilupakan....hahaha...Kazim Elias perlekeh surat mengenai hukum Allah kerana tulisan

Kazim...Kazim...Kazim....
Paku dulang paku serpih la hang ni...
Nak perlekeh surat dari seorang yang tanya tentang hukum Allah pun kau perlekeh kerana kesilapan perkataan konon-nya silap...
Meh aku nak periksa tulisan hang pula Kazim...

Kesian.. Nak sebut hudud pun x betul, nak sebut wajib pun tersasul.. Pi ngaji lagi la.. Sy penyokong hudud utk dilaksanakan di Malaysia, pendirian sy sgt jelas dr dulu, bukan kejap x kejap jadi.Nak sebut alim ulamak pun pi tulis ali ulamak apa cerita? Surat ni sy dapat ketika bersalam selepas habis ceramah di Kulim.. Kesian sungguh orang ni....Nasihat sy pi ngaji lagi n selalulah dgr ceramah agama.
X - ini apa maksudnya..??
Pi - ini apa maksudnya..??
ngaji - ini apa maksudnya..??
Sy - ini apa maksudnya..??
Sgt - ini apa maksudnya..??
- ini apa maksudnya..??

Hoi...sendiri pun tulis tak betul..nak perlekeh tulisan orang...hahahaha... Inilah ustak pujaan UMNO Munafikun,cakap tak serupa bikin...

Penulis surat yang bagi kat kamu (Kazim) mungkin tak berpendidikan tinggi...tapi soalannya ada tinggi nilainya berbanding sikap kamu (Kazim) yang ternyata ada sikap sombong,riak dan tolol kerana kekenyangan mentedarah segala yang dibagi oleh UMNO Munafikun selama ini.

Mai tengok sejarah kemunafikan cakap tak serupa bikin Si Kazim dalam video kat bawah ni...
Ini banner ceramah Kazim atas pentas UMNO Munafikun Bukit Gantang...apa ke bute ke mate kome...hahaha...