Pengikut

Sabtu, 12 April 2014

Terbongkar mengapa Najib sewa beruang panda RM25juta..???


Kepala dalam mulut beruang:
HULU BESUT - Seorang penoreh getah cedera parah selepas diserang seekor beruang ketika dia sedang mencari buah kerdas di hutan berdekatan ladang kelapa sawit Felda Tenang, di sini, semalam. 
Bagaimanapun, mangsa, Mohd Sulaiman Jusoh, 58, terselamat selepas dia memukul beruang itu berkali-kali ketika kepalanya berada di dalam mulut beruang itu, dalam kejadian kira-kira 9.30 pagi semalam. 
Isteri mangsa, Rokiah Abas, 50, berkata, suaminya keluar menunggang motosikal seorang diri dari rumahnya di tanah rancangan Felda Tenang kira-kira jam 8 pagi untuk mencari buah kerdas di dalam hutan berhampiran ladang kelapa sawit, kira-kira lima kilometer dari rumah. 
Kata Rokiah, dia pula pergi menoreh seorang diri di kebun getah tidak jauh dari rumah. 
“Pada jam 9.30 pagi, suami menghubungi makcik melalui telefon bimbit memberitahu dia diserang beruang. Pada mulanya makcik ingatkan dia kena sengat tebuan, tetapi dia kata matanya kabur dan kepala cedera dibaham beruang.
“Suami makcik tidak pasti akan tiba di rumah atau tidak kerana menunggang motosikal sendiri dalam keadaan cedera parah dengan jarak yang jauh itu,” katanya.
http://www.sinarharian.com.my/mobile/edisi/terengganu/kepala-dalam-mulut-beruang-1.269885

Sudah 2 kes beruang dinegara ini menyerang manusia...jadi sebab Najib Kangkung sanggup sewa 2 ekor beruang Panda berharga RM25juta bermungkinan panda dari China akan dijadikan jurulatih kepada beruang kat negara ini yang ganas.....hahaha..."Membantah sewa Panda RM25juta bermakna anda membenci Rosmah".
Moral: Rosmah dan Panda wajib disayangi macai...hahaha...

Rabu, 9 April 2014

Kisah sedih Penoreh Getah dan Beruang Panda

KISAH SEDIH PENOREH GETAH DISERANG BERUANG
Sedih....
Seorang makcik penoreh getah berusia 60 tahun di Marang menerima 30 jahit dikepala kerana diserang beruang. Tentunya makcik ini golongan rakyat biasa yang ditidak miliki wang berjuta-juta....
.......
KISAH SUKA NAJIB PINJAM BERUANG PANDA RM25juta
Makcik penoreh yang cedera parah  tahu tak yang kerajaan Malaysia pinjam beruang panda dari China dengan harga RM25juta..?
........
KISAH SEDIH UNTUK SELURUH RAKYAT MALAYSIA
Hanya macai UMNO Bahlol saja yang suka dengan semua ini....

Selasa, 8 April 2014

GST : Ini bukti kukuh UMNO amalkan buat kek sendiri

 Hadiah 'Kek Tahi' UMNO Kepada Lim Guan Eng membuktikan UMNO memang dah lama buat kek sendiri...hahaha..
Pribahasa GST : Kalau tak mampu beli kek,buat kek sendiri...
Maksudnya: Otak pemimpin UMNO macam kek taik yang di usung UMNO Pulau Pinang....hahaha...