Pengikut

Sabtu, 16 Jun 2012

Helikopter kamera jatuh berkecai ketika TPM di ADTED Taiping

Program Penjajah Janji Ditepati di ADTEC Taiping Perak dikejutkan apabila sebuah camera helikoper mini meletup dan jatuh berkecai ketika TPM tiba disini sebentar tadi..


Malang sentiasa bertimpa-timpa berlaku kepada UMNO khususnya UMNO Bukit Gantang yang baru disita bangunan utamanya beberapa hari lalu. Kini helikopter mini yang membawa kamera untuk rakam program pula jatuh berkecai...


Ini petanda UMNO memang nak jatuh. Kehadiran TPM umun tadi hanya 70ribu saja.... Apa barang 70ribu kalau disediakan beratus bas...himpunan hijau kat Bagan Serai semalam telah mengatasi kehadiran program UMNO.


*** Cerita selanjutnya akan diupdate seketika nanti...


Published with Blogger-droid v2.0.4

UMNO Bukit Gantang guna pejabat HARAM untuk sambut Muhyiddin

UMNO Perak menambah koleksi haram...itulah ungkapkan tepat buat UMNO di Perak khususnya UMNO Bukit Gantang.

Tak cukup dengan berkuasa secara haram dan kali ini UMNO Bukit Gantang sanggup menghina perintah mahkamah kerana menceroboh mengunakan bangunan yang telah disita.

UMNO Bukit Gantang kononya terpaksa gunakan bangunan ini kerana nak buat kerja sempena Muhyiddin datang hari ini 17 Jun 2012 untuk program " Janji diKelentongi".


Yb Rosli ADUN Terong nak sambut Timbalan Perdana Kelentong wajarlah guna kuasa haram,bangunan haram dan buat kerja haram...itulah UMNO...


** Berita kerja haram UMNO Bukit Gantang sudah tersiar di akbar sinar edisi Perak hari ini.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Jumaat, 15 Jun 2012

[ Terkini ] Usul Sumpah Laknat UMNO Bukit Gantang yang kini dimakan sumpah

Demi mencari kepercayaan yang amat pudar terhadap UMNO sekarang ini maka UMNO terpaksa bermain dengan sumpah...mereka kononya akan bersumpah tidak rasuah,tidak tipu,tidak kelentong...tapi itulah amalan wajib bagi pemimpin UMNO dulu kini selamanya..


Lihatlah contoh termakan sumpah terkini ialah UMNO Bukit Gantang yang apabila bangunan UMNO  yang  melambangkan maruahnya telah disita oleh mahkamah pada hari ini berikutan pihak UMNO Bukit Gantang dikatakan gagal dalam perjanjian sebuah projek jutaan ringgit beberapa tahun yang lalu.


UMNO memang pandai berjanji,kononya kini dijaja seluruh negara program janji ditepati...janji kelentong ditepai itulah maksud sebenarnya.


Ibarat burung gagak dicelup tepung tidak akan menjadi putih...


Published with Blogger-droid v2.0.4

Khamis, 14 Jun 2012

[Bergambar Panas..!!!] Bangunan UMNO Bukit Gantang disita...adakah ini hadiah buat Timbalan Perdana Menteri dari YB Rosli?Hanya dua hari lagi sebelum ketibaan Timbalan Perdana Menteri ke Bukit Gantang, pejabat utama Umno Bahagian disita hari berikutan satu pertikaian dimahkamah.

Pada pukul 10.0 pagi tadi, JRAS Corporation telah berjaya mendapatkan perintah mahkamah untuk menyita bangunan Umno Bukit Gantang berikutan kegagalan satu projek di Trong.
Penyitaan tersebut sepatutnya dibuat semalam, tetapi oleh kerana terdapat beberapa masalah teknikal, maka ianya hanya dapat dilakukan hari ini. Bailif Mahkamah Taiping telah melekatkan surat penyitaan dipintu utama bangunan tersebut.[Klik Sini]
Tidak ada kakitangan Umno Bahagian yang datang bertugas hari kerana mereka telah mendapat tahu lebih awal dan pintu bangunan telah dikunci dari dalam. Pihak mahkamah terpaksa menggunakan khidmat tukang kunci untuk memastikan semua pintu masuk dikunci.
Saksikan gambar semasa penyitaan bangunan UMNO Bukit Gantang dilaksanakan berserta butir yang boleh dikongsi bersama
Lelaki ini dipercayai orang UMNO,beliau tidak puas hati dengan apa yang berlaku serta mengeluarkan kata-kata kurang sopan kepada salah seorang ahli  Media yang ingin mengambil gambarnya.

Notis penyitaan bangunan ditampal di pintu bangunan UMNO

Bangunan UMNO Bukit Gantang tidak boleh beroperasi..pintu telah dikunci. 

Dimanakah ahli-ahli UMNO Bukit Gantang akan menjalankan tugas selepas bangunan mereka disita..??? Adakah di rumah YB Rosli,di masjid,di dewan orang ramai atau dibawah pokok..???


Dulu kini dan selamanya....pemimpin-pemimpin UMNO menipu rakyat... 

NOTIS PENYITAANNotis yang ditampal hari ini.... (Gambar saja di papar mengiring camtu...hahaha)Apa dah jadi UMNO Bukit Gantang..????
Mampukah Zambry  dan Rosli berhadapan dengan keadaan ini ketika  pemimpin tertinggi UMNO akan ke Bukit Gantang 17 june ini... ?

*** Maklumat tidak rasmi:  Ahli UMNO disebuah cawangan dalam Parlimen Bukit Gantang akan menyerahkan dokumen memorandum bantahan beberapa  projek  milik UMNO kepada TPM setibanya disini. InsyaAllah akan didedahkan  diwaktu yang sesuai. Orang UMNO pun dah ramai hentam UMNO rupanya......hahaha... 


Bangunan UMNO Bukit Gantang bakal disita dalam masa 24jam lagi..??


Menurut sumber yang masih tidak rasmi hari ini menyatakan proses penyitaan sebuah bangunan yang didakwa Bangunan yang didiami UMNO Bukit Gantang sudah boleh dan bakal diambil tindakan mahkamah iaitu penyitaan. Proses pendakwaan dibuat keatas sebuah yayasan yang diragui dan dipercayai tidak wujud di parlimen Bukit Gantang iaitu Yayasan Darul Taklim. Menurut sumber lagi menyatakan pihak berkenaan tidak gagal dalam perjanjian ( Dipercayai pembayaran ) sejak tahun 2002 lagi yang ada kaitan dengan sebidang tanah seluar 5 ekar di Terong  yang  dikatakan akan dibina  premis untuk tujuan pendidikan orang  islam . Kes  ini telah  2 kali dibuat dakwaan dimahkamah terhadap pihak yang mendiami bangunan ini yang dipercayai kakitangan  UMNO Bukit Gantang. Bacaan pertama tidak dimaklumkan apa keputusanya dan keputusan kedua (Hari ini) mahkamah telah mengeluarkan arahan menyita bangunan yang dimaksudkan.

Melalui pendakwa kes ini  juga dimaklumkan pihak mahkamah Taiping telah membenarkan bangunan tersebut disita dari beroperasi  bermula  hari ini 14 June 2012 sehingga  05  July 2012. Ini bermaksud Bangunan yang dijadikan pejabat UMNO Bukit Gantang tidak boleh digunakan atau beroperasi sehingga tarikh tersebut,ini kerana dimaklumkan juga pihak UMNO Bukit Gantang secara diam-diam membuat bantahan dimahkamah tanpa pengetahuan pihak pendakwa. Sebarang harta benda yang berada didalam bangunan tersebut  adalah dilarang dikeluarkan sehingga tempoh yang dinyatakan tadi.

Hari ini pihak pendakwa tidak dapat melakukan penyitaan bangunan yang dimaksudkan atas sebab dokumen perlantikan pihak keselamatan yang dilantik masih belum dapat disiapkan, dengan itu  proses  penyitaan  ini  akan dilaksanakan esok pagi  15 June 2012.

*** Proses undang-undang sudah berjalan…diharap tiada tangan-tangan kasar,ganas dan ghaib datang esok hari untuk  melepaskan mereka yang nyata wajar diambil tindakan….

Bangunan UMNO Bukit Gantang ini bakal disita esok..?

-- Aku dilokasi-lokasinya esok....yang lain sekiranya perlu..??? --

Rabu, 13 Jun 2012

[ BERGAMBAR ] Sempena ceramah Siti Aishah Srikandi UMNO Taman Kuning Sari Bukit Gantang Ceramah bisik-bisik dalam dewan tak orang ramai… 30 orang je….


Di sebab PAS Cawangan Taman Kuning Sari Parlimen Bukit Gantang buat program ceramah isu semasa…UMNO kat situ pun nak buat juga ceramah…( Virus  Midah Sg. Rapat dah merebak yob…hehehe…). Program ceramah PAS di Taman  Kuning Sari ini sudah lama dirancang oleh ahli cawangan tersebut,ceramah ini menampilkan  wakil Parlimen Bukit Gantang iaitu YDP Kawasan Bukit Gantang Ust Nordin Jaafar,wakil Larut saudara Ust Akmal Kamarudin dan penceramah terkenal dari PKR iaitu Siti Aishah Srikandi.  Program ceramah ini dibuat untuk menyampaikan maklumat-maklumat terkini kepada penduduk setempat disekitar Taman Kuning Sari khususnya Parlimen Bukit Gantang.

Kehadiran dilokasi ceramah anjuran PAS Cawangan Kuning Sari amatlah mengalakkan,mencecah 1000  orang  yang datang dengan iklas hati tanpa di angkut dengan bas dan tanpa diupah makan free…Taman Kuning Sari dahulunya dikatakan adalah kubu kuat  UMNO..tapi sekarang sokong terhadap parti warisan penjajah ini amatlah merosot sekali.

Keadaan ini dapat dilihat dengan jelas sekali apabila ceramah yang diadakan oleh UMNO yang dilansungkan dalam dewan orang ramai hanya sekitar 30 orang saja…sudahlah diberi makan percuma,tempat selesa dengan kerusi dan ada kipas angin..itupun tak ramai yang ke ceramahnya. Semasa  dihampiri dewan orang ramai yang tak ramai ini…aku kesian dengan sound sistem UMNO…sangat perlahan,macam berbisik je ceramahnya…hahaha..mereka pasang skrin dan tayangan beberapa klip tayangan yang seolah-olah berunsur menakut-nakut rakyat…konon-nya negara akan huru hara kalau UMNO hilang  berkuasa..kesian kepada yang dengar ceramah UMNO ni…mereka macam dipaksa tengok filem hantu yang menyeramkan….Eeeeee..takutnye…hahaha…

Berbanding dengan lokasi ceramah PAS,semua yang datang hanya duduk beralaskan tikar dan kertas  berbumbungkan langit,penceramah menyampaikan maklumat berfakta dan bersumber tepat. Pujian harus diberi kepada hadirin ceramah PAS kuning Sari kerana sanggup datang walaupun tiada keistimewaan dihidangkan. Begitulah bezanya antara pejungan iklas dan perjungan mengharapkan upah semata-mata.

Syabas buat PAS cawangan Kuning Sari kerana berjaya dalam program penerangan sebegini. Gabungan penceramah antara PAS ,PKR dan DHPP membuktikan jalinan kerjasama  yang  padu  dalam ”PAKATAN RAKYAT”.

 YDP PAS Bukit Gantang Ust Nordin Jaafar sedang berceramah

 Ust Akmal Kamarudin banyak menyentuh kepentingan ukhuwah  dalam berpolitik

 Siti Aishah Srikandi, YDP Bukit Gantang  dan wakil DHPP berkongsi pentas demi menuju Putrajaya

KERABAT juga membuka kuanter pendaftaranya dilokasi ceramah,35 ahli baru dari Tmn Kuning Sari menerima Sijil Ahli pada malam ini.

Hadirin dilokasi ceramah anjuran PAS……mencecah 1000 orang.

INI CERAMAH BISIK-BISIK  UMNO  Tmn Kuning Sari Bukit Gantang

 Dewan Orang Ramai telah di tukar kepada Dewan Orang Tak Ramai oleh UMNO….
30 orang je…

Kelihatan seorang anak muda membawa makanan  percuma..30 orang sebab ada makanan percuma,kalau tiada makan percuma..???  Pasti 3 orang saja…hehehe…

Kelihatan wajah Tuan Guru Datuk Hj Haron Din di skrin tayangan UMNO…mereka  ahli-ahli UMNO masih tidak dapat bezakan antara kebenaran dan kejahilan, ulama sanggup mereka persendakan.

Selasa, 12 Jun 2012

36 Jalan di ibukota akan ditutup...pengusaha teksi tak rugi ke...???

KUALA LUMPUR - Sebanyak 36 jalan utama di sekitar Kuala Lumpur akan ditutup dua laluan melibatkan kawasan Bukit Bintang, Jalan Tun Razak, Jalan Kuching dan Dataran Merdeka sempena Standard Chartered KL Marathon 2012 pada 24 Jun ini.

   

Ketua Trafik Kuala Lumpur ACP Rusli Mohd Noor berkata penutupan jalan itu bagi memastikan acara tersebut berjalan lancar dan menjaga keselamatan peserta yang dijangka seramai 28,000 orang.

   

Acara bermula di Dataran Merdeka.

   

"Kita akan menempatkan 400 anggota, pegawai dan anggota Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) untuk memantau keadaan dan jalan akan ditutup secara berperingkat 15 minit sebelum pelepasan pertama dibuat iaitu pukul 4.00 pagi," katanya kepada pemberita di sini, hari ini.

   

Katanya orang ramai dari Kepong yang ingin memasuki pusat bandar boleh menggunakan laluan alternatif di Jalan Kuching dan Jalan Sultan Ismail manakala pengguna dari Kajang boleh melalui Jalan Kuching dan Jalan Sultan Ismail dan Jalan Loke Yew.

   

"Mereka dari lebuh raya Seremban boleh menggunakan Jalan Tun Razak, bulatan Sungai Besi, Jalan Loke Yew dan Jalan Sultan Ismail manakala dari arah Setapak boleh menggunakan laluan di bulatan Pahang," katanya.


Katanya sebagai persiapan bagi program tersebut, Dataran Merdeka akan ditutup pada 22 Jun bermula pukul 10 malam sehingga berlangsungnnya program.

   

Antara jalan yang terlibat ialah Jalan Raja, Jalan Hishamuddin, Bulatan Hishamuddin, Jalan Damansara, Jalan Travers, Jalan Tun Sambathan, Jalan Syed Putra, Jalan Lingkaran Tengah, Lebuhraya Kuala Lumpur-Seremban, Jalan Sg. Besi, Jalan Istana, Jalan Lapangan Terbang, Jalan Dewan Bahasa, Jalan Loke Yew, Jalan Cheras, Jalan Tun Razak, Jalan Bukit Bintang, Jalan Sultan Ismail, Jalan Raja Chulan, Jalan P. Ramlee, Jalan Ampang, Jalan Yap Kwan Seng, Jalan Tun Razak, Jalan Ipoh, Bulatan Segambut, Jalan Kuching, Jalan Duta, Jalan Langgak Tunku, Jalan Tunku, Jalan Tun Ismail, Jalan Sultan Salehuddin, Bulatan Dato Onn, Jalan Parlimen dan Jalan Raja Laut, Jalan Semarang dan Jalan Tuanku Abdul Rahman.

   

Katanya jalan akan dibuka semula selepas Marathon itu selesai pada 12 tengah hari, 24 Jun. - Bernama


** Bukan aku anti acara sukan..melihat senario BERSIH 3.0 yang lepas riuh drive teksi konon rugi besar sebab banyak jalan ditutup..ini 36 jalan bakal ditutup tak rugi ke...?


Published with Blogger-droid v2.0.4

[Panas..!!!] Orang UMNO kecewa Najib tak mahu datang DUN Terong


Kuala Sepetang,Changkat Jering dan Terong adalah 3 buah DUN didalam Parlimen Bukit Gantang. Namun dalam beberapa siri turun padang Najib dalam tahun 2012 di Bukit Gantang hanya kawasan DUN Cangkat Jering dan DUN Kuala Sepetang saja yang Najib jejaki kaki.  DUN Terong seperti terpinggir dari lawatan Najib yang juga presiden UMNO.


Dimaklumkan bahawa perkara ini mendatangkan rasa kecewa yang amat sangat buat orang Terong ,terutamanya orang-orang UMNO sendiri.Sudahlah hanya DUN Terong saja dimenangi UMNO dengan mejoriti yang rendah pada PRU12 2008 lalu dalam Parlimen Bukit Gantang. Najib dan rombangan pimpinan tertinggi UMNO dilihat seperti tidak pandang dengan DUN Terong ini,kalau nak dikirakan lokasi DUN Terong dengan jarak ADTEC yang bakal dilawati Najib pada hujung minggu ini tidaklah jauh [Klik Sini] ,tambahan pula Najib akan datang dengan Helikopter yang akan mendarat di sebuah sekolah di DUN Changkat Jering. 

Perkara ini mendatangan tanda tanya dikalangan penduduk DUN Terong,khususnya ahli-ahli UMNO disini, apa sebab Najib tak mahu ke DUN Terong..??? Jika difikirkan tentang  kesesuaian lokasi untuk jumlah kehadiran ramai dalam program Najib perkara ini bukanlah penyebabnya.Kerana banyak lokasi di DUN Terong yang sesuai seperti padang Sungai Kerang.

Seorang penduduk DUN Terong menyatakan hanya YB Rosli yang mungkin tahu apa sebabnya Najib tak mahu datang Terong atau sengaja tak mahu Najib datang Terong. YB Rosli dikatakan sekarang hilang fokus dalam politiknya kerana hilang sokongan dikalangan ahli UMNO di DUN Terong serta ada unsur-unsur mengeluarkan beliau dari bertanding sebarang kerusi di Perak. [ Klik Sini]. MB Zambry Perak juga dilihat tiada kuasa dalam percaturan politik Perak sejak memengang kuasa haram di Perak.


Padang Kg.Sungai Kerang didalam DUN Terong yang menimbulkan konterversi setempat  mengenai projek JKKK UMNO disitu membina sarang burung walit yang tingginya lebih rendah dari tiang lampu. Menurut sumber bangunan putih dibelakang pagar fustal inilah bangunan sarang burung walit projek dari UMNO Terong dengan kos yang tidak munasabah. Mungkin inilah salah satu sebab YB Rosli tak mahu Najib ke DUN Terong. 

Isnin, 11 Jun 2012

WWW1: TV3 dan Utusan akan disaman - NizarKUALA LUMPUR 12 Jun: Bekas Menteri Besar Perak, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin akan menyaman TV3 dan Utusan Malaysia kerana memfitnahnya dalam isu nombor pendaftaran WWW1.


Menurut beliau, laporan media kawalan Umno itu memutar belit kenyataan kononnya beliau menuduh Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar menggunakan duit rakyat RM520,000 untuk membida WWW1.

“Mesej tweeter saya tidak lebih daripada pandangan seorang rakyat. RM520,000 boleh dibelanjakan kepada perkara lain yang lebih bermanfaat. Itu hanya pandangan.

“Tapi TV3 dan Utusan Malaysia putar belit. Mereka lapor saya tuduh Sultan Johor guna wang rakyat untuk beli nombor plat,” katanya pada sidang media di lobi Parlimen hari ini.


Ahli Parlimen Bukit Gantang itu juga sedia menghadap Sultan Johor pada bila-bila masa bagi menyatakan perkara sebenar.


Beliau berkata, pihaknya akan mengutus surat untuk mohon menghadap ke Istana Johor.

“Saya ingin menyatakan seikhlas-ikhlas hati di hadapan semua, saya teringin untuk menghadap, memohon maaf dan menceritakan kepada Baginda hal yang sebenarnya supaya kemelut ini dapat dihentikan,” katanya.


Published with Blogger-droid v2.0.4

ADTEC akan jadi tempat UMNO BN berpolitik basi untuk Janji ditepati,Jalan pun diturapi dan Najib datang Taiping lagi


Janji Konon-nya  Di Tepati….inilah program politik UMNO BN yang di jaja seluruh negara,lokasi mana yang  dikenal pasti sokongan terhadap UMNO BN merudum jatuh teruk maka di situlah dibuat program ini. Konon-nya nak tunjuk apa yang dijanji UMNO BN ditunaikan,sebenarnya tidak lebih dari satu program untuk  dengar kelentong Najib saja…hahaha…

Entah berapa kali kawasan sekitar Taiping dan Bukit Gantang ini di datangi Najib dalam tahun 2012…dah jemu dan meluat orang disini dengan kehadiran Raja Kelentong bermulut merah ini…kali ini dikhabarkan pada hujung minggu ini, Najib dan Rosmah akan datang lagi ke Taiping lagi.  Kali ini program “janji dikelentongi”  Najib akan berlansung  disebuah Pusat Latihan Teknologi Tinggi (ADTEC).  Sebelum ini ADTEC  menumbulkan konterversi  buat MB Zambry yang mana kehadiran beliau untuk merasmikan bangunan ini di boikot pihak dalaman UMNO sendiri. Menurut sumber lain mengatakan ADTEC di Taiping sehingga kini tiada ditempatkan pelajar atau pelatih disini untuk jalani sebarang latihan. Bermakna ini salah satu projek gajah hitam di Perak.

“Janji dikelentongi” - Dengan kehadiran program berunsur politik UMNO BN dikawasan pengajian ADTEC ini menimbulkan tandanya, mengapa didalam kawasan   ADTEC  program berunsur politik diadakan. Sedangkan ADTEC adalah sebuah pusat Latihan Teknologi Tinggi dibawah Kementerian Pengajian Tinggi.

Apa yang dapat dilihat disini UMNO BN khususnya UMNO Perak semakin hilang akal dalam berpolitik,UMNO  sudah  sasau dan gila dalam agenda berpolitik,sudah tidak dihiraukan akan lokasi dan suasana keadaan untuk berpolitik. Kemungkinan padang ADTEC bakal musnah dan rosak sepertimana Padang Esplanade yang musnah kerana program UMNO BN beberapa bulan lalu.[ Klik Sini] .Mengapa  tidak digunakan stadium Perak di Ipoh..?? Sedangkan kerajaan negeri dikuasai oleh UMNO…Zambry tak ada power ke..??? haha…


Aku yakin sekitar Taiping akan dibanjiri ratus bas sewa untuk memunggah ahli penyokong bodek ampu UMNO ke ADTEC pada hujung minggu ini, sebab  UMNO hanya boleh  bernafas untuk hidup dengan memberi upah pada penyokongnya saja….tanpa upah duit poket,tanpa makan percuma dan tanpa bas sewa program UMNO akan gagal… berlainan program PR, contohnya Himpunan Hijau di Kedah 1 Jun lalu,ratus ribu hadir tanpa di-upah walau sesen dari PR.

 Jalan ke ADTEC ini terbengkalai sejak 3 tahun lalu sudah diturap hari ini kerana program UMNO BN...jelas PBT  juara bodek Najib..

 Menghairankan mengapa sebuah jambatan utama di Kg Dew yang tidak jauh dari lokasi telah kritikal retak dan rosak sudah setahun tidak dibaiki…jalan ini pula di turap dek kerana Najib datang.

 ADTEC di-dakwa masih tiada pelatih sehingga kini walaupun sudah beroperasi sekian lama


Khemah-khemah sudah didirikan untuk program Janji di kelentongi dari UMNO BN

Ahad, 10 Jun 2012

Bapa pemain badminton terkemuka negara cuba bunuh diri

Kecoh khabarnya bapa kepada seorang ahli sukan negara kepada Lee Chong Wei mencuba membunuh diri tetapi pihak polis berjaya mengagalkanya sebanyak 2 kali.


Lee Ah Chai berusia 59 tahun itu yang menetap di Butterworth pada mulanya dikatakan cuba membunuh diri berhampiran pusat beli-belah Queensbay, Bayan Lepas awal pagi ini namun digagalkan pihak polis yang bertindak memujuknya.


Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah (SPT) ACP Azman Abd. Lah berkata pihak polis menerima maklumat lelaki itu sedang menangis di tepi laut berhampiran pusat membeli belah Queensbay kira-kira pukul 4 pagi ini.


Pasukan peronda dihantar ke tempat kejadian dan bertindak memujuk beliau agar pulang ke rumahnya.


Anggota kita mengambil masa kira-kira tiga jam untuk memujuknya sebelum dia mahu pulang dengan baik,katanya ketika dihubungi Bernama di sini hari ini.


Beliau berkata, pasukan peronda polis itu juga bertindak mengiringi bapa ahli sukan itu yang memandu kereta bagi mengelak sebarang kejadian tidak diingini.


Sebaik tiba di kilometer dua Jambatan Pulau Pinang kira-kira pukul 7.45 pagi, dia memberhentikan kereta di tepi jambatan dan keluar serta cuba terjun ke laut. Bagaimanapun hasil tindakan pantas polis, kita berjaya menyelamatkannya, katanya.


Azman berkata, lelaki itu dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah SPT untuk diambil keterangan bagi membantu siasatan.


Berdasarkan keterangan awal, beliau mendakwa menghadapi masalah keluarga kerana anggota keluarganya tidak mempedulikannya, katanya.- BERNAMA


Published with Blogger-droid v2.0.4