Pengikut

Sabtu, 22 Disember 2012

Gempar..!!!! Keris telanjang sudah disarung oleh Muhyiddin


Muhyiddin sarung keris yang sekian lama telanjang..hahaha...


Selama ini UMNO dan keris telanjang ibarat lalat langgau  dan najis  tidak boleh dipisahkan,dimana ada UMNO disitulah ada keris telanjang tidak bersarung..hahaha…

Mamat Perkasa Perkatak tanggung keris
Hunus keris…cium keris..julang keris adalah salah satu amalan  ritual wajib dalam majlis-majlis UMNO…kali ini sarung keris pula…hahaha…

Hinggakan rakan pertubuhan seperjuanganya PERKASA PERKATAK pun usung keris kehulu kehilir dalam apa-apa program.

Kali ini Muhyiddin Yassin pula dah sarungkan keris telanjang UMNO di majlis perasmian Gelombang Kebangkitan DUN Manir sewaktu menghadiri jamuan rakyat di Pulau Bahagia Terengganu..saiz  keris tersebut  bukan main besar pulak tu.…dah macam pedang samurai....

Maklumlah...kalau keris tu pendek-pendek nanti susah mau tebas semua harta dalam negara ni...hahaha…

Inilah Parti UMNO...siang ketuanan melayu dan malam hari dijual habis tanah harta benda orang melayu...hahaha...


Jumaat, 21 Disember 2012

Part 2 Terbongkar Bukti UMNO BN Perak K.O : Isu, Wishlist & Aktiviti UMNO Bukit Gantang Janji Tidak Pernah Ditepati

Isu, Wishlist & Aktiviti UMNO Bukit Gantang P- 059
( Penilaian ini dibuat oleh UMNO BN)

Isu Dalaman:
  • 1. AJK UMNO BN Bukit Gantang  tidak komitmen
  • 2. Masaalah ADUN-ADUN UMNO BN yang tidak mengambil berat masaalah rakyat, (Contoh) ADUN lompat yang dipuja UMNO Dato Osman Jailu tak buat kerja.
  • 3. Janji-janji yang dijanji tidak ditepati.     
Isu Dalaman UMNO BN di-parlimen Bukit Gantang jelas menunjukan pergolakan memang berlaku dalam pimpinan UMNO BN Bukit Gantang. 

AJK UMNO BN Bukit Gantang dilihat lumpuh dan permasaalah rakyat dikawasan tidak di-ambil tahu serta ditambah lagi dengan YB Changkat Jering Osman Jailu yang langsung tak buat kerja... Nampaknya katak belaan UMNO Perak sibuk kira projek agaknya...hehehe....Aktiviti Pembangkang ( Pakatan Rakyat la tu...hahaha...) dan aktiviti UMNO BN di Bukit Gantang yang disenaraikan jelas membuktikan UMNO BN jauh kebelakang dalam melaksanakan aktiviti di kawasan. 


Pakatan Rakyat Bukit Gantang disenaraikan 5 aktiviti yang dicatitkan oleh UMNO BN walaupun sebenarnya banyak lagi yang takut dipaparkan..hahaha. 

Aktiviti  BN Bukit Gantang tiada disenaraikan lansung aktivitinya dikawasan dicatitkan dan hanya di katakan  Ketua Bahagian YB Rosli Husin ( ADUN Terong) saja yang kerja kuat di kawasan.

Piiiiraah..!!!! ini satu lagi pembohongan dalam penilaian yang dibuat oleh UMNO BN khususnya UMNO BN Perak. 

Sebab baru-baru ini konon-nya YB Rosli dianugerahkan Kawasan yang paling aktif di Perak oleh Zambry Kadir adalah pembohongan besar,sebab aktivitinya yeeelek....kosong,...hahaha.... ( Sila Lihat Gambar dibawah )
Inilah culaan@penilaian yang dilakukan UMNO BN Perak. Janji-janji yang tidak PERNAH ditepati..hahaha..Orangni:  Isu, Wishlist & Aktiviti UMNO BN untuk parlimen lain di Perak akan di update kemudian dalam Part 3 yang akan datang...hahaha....

Gempar VCD 'seks' libatkan Speaker Dun kesayangan Zambry Kadir..?


 R Ganesan
IPOH - Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Perak khususnya wakil rakyat Pakatan Rakyat (PR) gempar menerima sampul surat mengandungi dan cakera padat video (VCD) didakwa memaparkan Speakar Dun, Datuk R Ganesan bersama seorang wanita dalam aksi yang mengaibkan.

V. Sivakumar
Adun Tronoh, V. Sivakumar berkata, sampul berkenaan turut mengandungi helaian kertas bertarikh 27 Julai 2012 yang memaparkan laman portal berita berhubung isu skandal seks MIC melibatkan Ganesan.

Menurutnya, sampul surat berkenaan turut diterima Adun Buntong, A. Sivasubramaniam dan ia turut mengandungi VCD serta helaian laman portal yang memaparkan isu skandal seks yang sama.

“Kami agak terkejut setelah menerima sampul surat yang berisi kandungan sedemikian. Apatah lagi, ia diterima ketika sidang dewan sedang berjalan.

“Bagaimanapun, demi menjada nama baik Dewan yang mulia ini kami daripada pihak pembangkang mengambil keputusan untuk menyerahkan sampul berkenaan kepada pihak polis untuk siasatan lanjut,” katanya pada sidang media hari ini.

Sivakumar dan beberapa barisan pimpinan PR Negeri kemudiannya membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah Ipoh berhubung perkara berkenaan selepas itu.- Sinar Harian

Khamis, 20 Disember 2012

Part 1 - Terbongkar...Bukti UMNO BN Perak K.O.....!!! Isu, Wishlist & Aktiviti UMNO BN Taiping Hancur..!!!

Kalau sembang bab politik di Parlimen Taiping (P-060) tentu tidak sedap atau tidak sah kalau sebut nama-nama seperti Datuk Shalimin, Dato Zahir, Dato Malek, Datin Yatimah dan sebagainya..itu baru puak ketuanan keris telanjang UMNO...belum lagi nama-nama kepala dalam  MCA, MIC, GERAKAN dan PPP.

Semua kepimpinan dalam BN Taiping ini ibarat anjing dan kucing....24jam tak setuju dan bercakaran. 

Kat depan MB Zambry Kadir yang tidak halal mungkin mereka berlakon macam serasi tapi hakikatnya UMNO BN Taiping memang bergolak dalam kepimpinan yang ada sekarang dan yang lama macam team Dato Malek.

Perkara ini bukan aku pandai-pandai buat cerita atau reka cerita...ini ada sumber yang agak menarik untuk kita semua tengok didalam paparan Isu, Wishlist & Aktiviti (dibawah) dan  nilai apa yang berlaku didalam UMNO BN Taiping.Semua pimpinan yang ada didalam UMNO BN Taiping tidak sekepala...mereka hanya  gilakan kuasa saja..hahaha..
Orangni: Sedikit masa lagi Isu, Wishlist & Aktiviti bagi Parlimen lain di negeri Perak mungkin akan dikongsi bersama...In Sha Allah...

Selasa, 18 Disember 2012

Ketua Ibu Tunggal Selangor Bermisai Lebat

Anak panah: Ketua Ibu Tunggal UMNO Selangor bermisai...


Ibu tunggal kesal sikap putar belit kerajaan Selangor!

SHAH ALAM 18 Dis. - Persatuan Ibu Tunggal Selangor hari ini konon-nya melahirkan rasa kesal dengan sikap kerajaan negeri itu yang didakwa telah memutar belit isu berhubung elaun RM100 seperti yang dijanjikan dalam manifesto pembangkang pada pilihan raya umum (PRU) lepas.

Maka diangkut dan diupah-lah konon-kononya ibu-ibu tunggal kat Selangor oleh Puak UMNO untuk buat demotrasi...dalam kumpulan ibu tunggal tersebut puak UMNO telah membawa seorang ibu tunggal yang special...ada misai...hahaha...

Mungkin ini lah ketua ibu tunggal belaan UMNO kat Selangor.

Pihak Malaysia book of record diminta mengesan ibu tunggal bermisai ini untuk diberi pengiktirafan kepadanya....hahaha.....


Ahad, 16 Disember 2012

Serang Bas Jelajah Merdeka Rakyat kali ini di Tapah Perak...Sungguh celaka Syaitan Yang Dikenali..!!!

Kemunkinan dah kehabisan cat merah menjadi punca puak parti Syaitan yang dikenali mengunakan objek keras dipercayai batu dilontar kearah bas tersebut yang menyebabkan cermin dibahagian belakang bas tersebut pecah.

Ini semua kerja yang dilakukan oleh puak tak lain dan tidak bukan semua rakyat sedia maklum angkara siapa..

Kali ini dilaporkan bas Jelajah Merdeka Rakyat diserang puak Syaitan yang dikenali berhampiran selepas RnR Tapah.

Munking inilah yang dimaksudkan oleh ketua wanita UMNO Shahrizat Jalil yang menyatakan tragedi 13mei bakal berulang dan  yang pastinya akan direstui oleh  UMNO untuk kejadian ini berulang lagi, kerana UMNO menjadi gila vavi dek kerana kehilangan kuasa kelak.

Zambry Abdul Kadir Menteri Besar tak halal Perak perlu bertanggungjawap sekiranya terbukti ini angkara anak buahnya sendiri.
Cermin bas pecah angkara Syaitan Yang Dikenali

UMNO dipenhujung usianya semakin gila vavi...cermin bas menjadi mangsa  mereka..
Gambar: Sumber FB