Pengikut

Khamis, 7 Jun 2012

Tandatangan Zambry sudah dipadam atau hilang..?

11 Jan 2010 inilah tarikh yang tertera di plat perasmian Klinik 1Malaysia Aulong Taiping...sudah lebih 2 tahun sepatutnya klinik ini dirasmikan oleh MB Zambry Kadir,namun dapat dilihat hingga kini  plat perasmian ini masih kosong tiada tandatangan Zambry Kadir.


Adakah tandatangan Zambry ini hilang dengan sendirinya..? Sebab seorang petugas diklinik ini mendakwa klinik ini dah dirasmikan oleh Zambry pada tarikh berkenaan. Apabila ditanya kenapa tiada tandatangan perasmi kepada petugas,beliau sendiri tidak tahu.


Apa yang dapat disimpulkan dengan keadaan plat perasmian ini tiada tandatangan perasminya ialah bahawa Zambry diberi isyarat jelas bahawa kepimpinan beliau sebagai Menteri Besar dari hasil rampasan kuasa secara haram ditolak oleh masyarakat...hinggakan tandatanganya di plat perasmian pun boleh dihilang...agaknya guna pen hasil tak berkat..sebab tu lah hilang...haha..


Menurut sumber lain yang bakal didedakan ialah sudah muncul usaha-usaha untuk menjatuhkan Zambry Kadir dalam PRU 13 yang akan datang dari ahli  UMNO sendiri... Khabarnya telah berlangsung pertemuan sulit di sebuah hotel di Taiping (Hotel Lagend) yang dikepalai oleh seorang yang ingin jadi MB Perak seandai UMNO BN menguasai Perak lagi.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tiada ulasan:

Catat Ulasan