Pengikut

Khamis, 18 Oktober 2012

Bukti UMNO Perak sokong CSL tolak hudud

Patutlah Chua Soi Lek baru-baru ini mengatakan jika hukum hudud dilaksanakan maka 1.2 juta rakyat hilang perkerjaan.

Salah seoarang yang hilang kerja ialah Datuk Haji Ahmad Shalimin Setiausaha Politik kepada MB Zambry yang tidak berpeluang lagi merasmikan konsert amal konon-nya tapi ditaja syarikat arak di Taiping Perak.

Kat luar bangunan tu hanya tertera "konsert amal Tiger", didalam dewan tak tahulah camana rupa program tersebut..hehehe..

Aku bukan anti kepada hiburan pada kaum cina dinegara ini,itu hak kaum masing-masing dan aku hormatinya, tapi yang merasmikanya mengapa perlu seorang yang berbangsa melayu dan berugama Islam.

Tiada pimpinan BN lainkah di Perak khususnya diTaiping..?? Atau memang kerja rasmi program tajaan kompeni arak adalah kegemaran Shalimin yang juga sepol Zambry...hahaha....

Slogan gagasan NAJ1B memang membawa maksud tersirat dalam slogan terbaru Perak yang dirasmikan Najib semalam di Lumut. NAJ1B. NAJ1B bemaksud Negeri (Perak) Akan Jahanam  1 Bencana...semuanya kerana pimpinan UMNO.

Gambar: Aku snap disebuah lokasi berhampiran stesyen bas pekan Taiping... Arak bagi MCA memang biasa,tapi bagi Pemimpin UMNO ibarat burung gagak dan bulunya...mesti hitam...hahaha....(Gambar kecil...itulah Datuk Hj Shalimin...hehehe...)


1 ulasan:

  1. sorry nk tnya..i slalu dgr psal shalimin n tiger
    ...u ada gamba dye attend event ni?

    BalasPadam