Pengikut

Isnin, 16 Julai 2012

OCPD Taiping muka asam dengan DS Nizar sebab Dato Fauzi tak datang?

Berikutan kejadian yang dirakam oleh lensa kamera Media Perak dihadapan kem tahanan kemunting (KEMTA) pada 15 Julai yang lalu yang mana menampak-kan riak wajah OCPD yang seruis tanpa senyuman ketika disalam oleh DS Nizar ketika selesai perhimpunan bantah ISA berkemungkinan besar disebabkan Tuan OCPD Taiping kechewa sebab mantan Bos JSJ tidak hadir pada perhimpunan tersebut.

Ini andaian aku je...hehehe... Apapun kita sama-sama tunggu respon Dato Fauzi Shaari mengenai isu yang berlaku...soalan yang wajar ditanya kepada Fauzi ialah "Wajarkah pegawai tinggi seperti OCPD bersikap tidak mesra pelangan...bahkan dengan seorang ahli parlimen..?" Sama-sama kita tunggu jawapan dari beliau...hahaha....OCPD Taiping dengan tangan menyeluk poket serta wajah serius tanpa senyuman ketika disantuni Datuk Seri Nizar ahli Parlimen Bukit Gantang.......mahal sangatkah senyuman beliau...hahaha....mungkin mantan Boss JSJ ada jawapanya...haha

2 ulasan:

  1. Alahai, besar benar ke pangkat OCPD tu? Jangan tunjuk sombong. Gaji yang awak terima tu datang dari rakyat tau. Tup,tup buatnya Pakatan jadi kerajaan lepas PRU13 nanti, mana kau nak tunjuk muka. Kawan, pangkat tak bawak kemana, tapi budi bahasa orang pandang sampai bila2.

    BalasPadam
  2. Tuan yusuf memang serius memanjang.

    BalasPadam