Pengikut

Ahad, 20 Januari 2013

Edisi Risau..!!! Penyokong UMNO risau Najib pergi lawan Israel ke GAZA esok....?

Apa Najib nak pergi perang..?

Najib nak lawan Israel...?


Betul ke...??


Listen....listen...listen....hahaha..
..


Rupa-rupanya menurut sebuah posting dari penyokong UMNO kat FB mengatakan Najib nak ke GAZA Palestin untuk jumpa PM Palestin sahaja...hahaha....
Klik gambar untuk lebih jelas dan lebih sayu serta sedih...hahaha....

Suasana kat posting tersebut saling mempostingkan ucapan selamat buat Najib dan tak kurang juga ucap syabas konon-nya Najib ada berani ke Palestin, Janji di Capati.....hahaha...Yang pastinya dah tentu nanti liputan media massa arus pengampu UMNO BN esok akan menjadikan berita panas Najib ke Palestin, gambar -gambar aksi terbaik pasti menghiasi ruang media lidah pengampu UMNO BN.


Aku tengok para penyokong UMNO kat FB begitu risau Najib nak ke Palestin...macam nak pergi medan peperangan saja..seramai 17 orang komen doakan Najib dan ada 101 orang klik 'Like' setelah sejam dipostingkan.......hahaha......

Mungkin setiap UMNO Bahagian diseluruh negara kena buat majlis bacaan doa selamat dan tahlil buat Najib...atau buat K-pop pun ok juga...sebab Rosmah suka....hahaha...

Mana nak tau....Pergi tak kembali lagi...hahaha....

Ini-lah ayat sedih dan sayu dari FB UMNO : Sama2 Kita Doakan Keselamatan YAB Ds Najib Serta Rombongan Negara Yang Akan Ke GAZA Palestine Esok Untuk Bertemu Dgn PM Palestine Ismail Haniyeh.

YAB Ds Najib Berjanji Pd Ismail Haniyeh Melalui Wakil Negara Ketika Itu Dato Azeez Rahim Utk Turun Ke GAZA Sendiri. Kini Mengotakan Janji Beliau..
Tahniah Atas Keberanian YAB Ds Najib Dan Wakil Negara Malaysia.

Adakah Najib ke Palestin untuk nak tujuk berani berkata kat rakyat Palestin dan warga Israel " Ambo nak bubar Parlimen dah" macam kat Kelantan semalam..? Hahaha....

Sepekara lagi Aku teruja nak tahu...adakah DS Rosmah ikut Najib ke GAZA Palestin esok..?

1 ulasan:

 1. Malunye jadi orang macam kau. Orang nak buat baik kita sokonglah. Dia buat jahat jangan lah sokong. Kehadiran najib kat gaza sana menguatkan lagi semangat orang2 palestin. Kau ada pergi ke? Kau ada jengok ke? Kau ada doakan orang Palestin ke?

  Ko buat tak buat belakang kiralah. Tapi Najib yang kau hina tu dah pergi palestin. Dah jengok keadaan orang palestin. Dah beri bantuan (nasihat dan bantuan kemanusiaan) kepada orang palestin. Ko ada tak?

  Pemimpin-pemimpin maksum kau ada tak? Sedarlah, keluar dari pemikiran sempit kau tu. Kalau kau tak mau sokong pun takpa. Tapi takyah lah keji atau kutuk bila orang buat kerja baik.

  Sepekara lagi,kau takyah nak teruja sangat... Datin Seri Rosmah ada sekali...

  Taubat lah sebelum terlambat..

  BalasPadam