Pengikut

Ahad, 29 September 2013

Woi..hangpa tengok ni.!!!! Mukhriz dah mula berkempen di DUN Sungai Limau...

Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) akan bermesyuarat pada Khamis depan (3 Oktober) untuk membuat keputusan dan mengumumkan tarikh bagi pilihan raya kecil (PRK) bagi kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau.

Tapi hangpa tengok... Mukhriz dah mula turun berkempen kat Sungai Limau,tup-tup dia pi buat konon-nya  Program Santai dan Minum Petang MB Kedah bersama Penduduk Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau di Bukit Besar. Tak percaya hangpa tengok kat BERNAMA IMAGES.

Tu la..ramai dok kata...puak UMNO Munafiqkun ni bukan boleh percaya walau sebesar zarah sekalipun...baru saja depa tunjuk baik pi ziarah Almarhum Ust Azizan_siap susah payah dia dan bapak dia Tun Mahadthir siram air mawar kat pusara Almarhum Ust Azizan time orang dok baca taklin...inilah sifat Munafiq UMNO yang terang-terang...belum apa-apa lagi dah mula nak berkempen untuk raih undi.

Mungkin Mukhriz boleh jawap sebab atas kapisiti dia sorang MB Kedah_tapi nampak sangat la orang semua baghral kalau tak faham kenapa dalam banyak-banyak tempat kat Kedah dia boleh pegi tempat yang bakal ada PRK....


YAN, 29 Sept -- MB Datuk Mukhriz  konon-nya dok menjawab soalan yang diajukan penduduk pada Program Santai dan Minum Petang MB Kedah bersama Penduduk Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau di Bukit Besar di sini hari ini.
Lebih 100 penduduk hadir bagi bertemu dan beramah mesra dengan pemimpin tertinggi kerajaan negeri.
*Kalau dah depa dah boleh berkempen...apa lagi ahli PAS dan PR...tak kan dok dalam selimut lagi kot....hahaha....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan