Pengikut

Sabtu, 18 Februari 2012

PRU semakin hampir Ibrahim Ali PERKASA mula bodek Rosmah...

KUALA LUMPUR 18 Feb - Isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor sempat bersama-sama Wiranita Perkasa dalam Majlis Makan Malam Amal Wiranita Perkasa disini malam tadi.
Dalam ucapannya, beliau menggesa Wiranita supaya menggunakan apa jua platform sebagai sebuah badan bukan kerajaan NGO dalam memartabatkan wanita.


Tambahnya lagi, peranan wanita kini semakin mencabar dalam peranan memacu ke arah kemakmuran dan kesejahteraan negara.
"Platfom ini perlu diguna bertujuan memastikan perjuangan wanita dalam memperkasakan bangsa dan negara akan sentiasa relevan sepanjang masa," -  Rosmah Mansor.- KLpost


" Najib sihat ke..??"- Brohim Ali menyambut Rosmah

Rosmah di iring Brohim Ali

Sebelum makan...nyanyi adalah wajib..hehehe..

Hiburan Melayu PERKASA begini adalah wajib dalam Majlis.

Brohim Ali menyampaikan ucaptama bodek untuk senang masa PRU 13 nanti.

Acara bergambar ala Melayu PERKASA...hehe..
Rosmah Mansor dan Ketua Wiranita Perkasa, Datin Paduka Norkhaila Jamaluddin (duduk, dua, kiri) bersama sebahagian Wiranita Perkasa yang hadir pada Majlis Makan Malam Amal di sini hari ini.
Terselit dan tersegeh sama Presiden Perkasa Datuk Ibrahim Ali yang semakin tak keruan melompat untuk mencari hala tuju masa PRU nanti, Brohim Ali memang berhasrat sangat nak bertanding PRU akan datang tapi belum  menetapkan kawasan yang akan ditandinginya.
Beliau berkata, sama ada dirinya akan mewakili mana-mana parti, atau terus kekal sebagai calon bebas juga akan ditentukan kemudian. - Mstar

[ Klik imej untuk lebih jelas ]


Tiada ulasan:

Catat Ulasan