Pengikut

Selasa, 18 Februari 2014

Hospital Taiping Sarang Nyamuk Pakatan Rakyat Sejak 1990..???

Keretan Blog Kangkong Longkang Umno munafikun Taipingmalaun
Dah nama blogger UMNO Munafikun....walaupun berkerja sebagai guru disekolah kebangsaan Palma Kemunting Taiping tapi tahap kedungguan mereka tak dapat di elak-kan...hahaha...
Hospital Taiping banyak nyamuk pun nak di-kaitkan dengan warga hospital yang dituduh pro-pembangkang atau pun Pakatan Rakyat, yang bahlolnya admin blogger TaipingMali ataupun Cikgu Najmee Curut ni mengatakan nyamuk dihospital Taiping dah banyak sejak anak pertamanya lahir dalam tahun 1990....masa tu ada dah ke PR..?? 

Bahlol tahap kangkong dalam longkang punya ayat dari seorang guru...hahaha..

Dah tak ada isu nak sentuh..hahaha...Lepas ni isu banyak tikus kat bandar Taiping sejak sejarah keretapi pertama tanahair di Taiping pun akan dikatakan berpunca dari mereka yang pro-pembangkang...kah..kah...kah....

Tajuk selepas ini: Sekolah Palma pun banyak nyamuk dan tikus...hahaha....

1 ulasan:

  1. Assalamulaikum tuan..

    Blog Addin gagal diselamatkan kerana masalah error di html code.

    Oleh itu, saya telah membuat blog baru di alamat
    http://addindeen.blogspot.com.

    Mohon letak link blog baru saya di blog tuan, blog tuan saya telah linkkan.


    Terima kasih atas kerjasama.


    Addin

    BalasPadam