Pengikut

Sabtu, 27 Disember 2014

Mereka ini dikatakan hilang sejak berlaku banjir..?? Kemana mereka..???

Menarik juga ambil tahu rakyat negara ni... sejak berlaku bencana banjir dibeberapa negeri, memang dapat dirasa muka-muka yang sebelum ni otai bersuara dan akan selalu kedepan nak jadi hero tiba-tiba hilang dari laporan media massa arus perdana begitu juga tiada kelibat mereka ini dilokasi bencana...kalau ada dah tentu muka-muka mereka (kat bawah) akan menjadi bahan update posting di facebook,twitter dan sebagainya...( Kalau tak caya cer tengok facebook dan twitter mereka...posting tentang banjir macam mereka buat tak tahu je...

Sekadar bertanya...Kemana mereka dan dimana mereka..??? tanya tak kan salah kot...!!



1 ulasan:

  1. Are you looking for free Google+ Circles?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND TOTALLY FOR FREE by using Add Me Fast?

    BalasPadam