Pengikut

Jumaat, 7 September 2012

Rakyat Biadab, Umno Gurunya

Rosak ikan bermula di kepala, rosak rakyat kerana pemimpinnya.

Tidak hairanlah ada rakyat yang pijak gambar pemimpin di dalam himpunan Janji Demokrasi 30 Ogos 2012 di Dataran Dewan Bandaraya Kuala Lumpur.

Pemimpin Umno dan media Umno tanpa segan silu membelasah, ini semua ajaran pemimpin pembangkang.

Pada hal tidak ada rekod pemimpin pembangkang yang berkelakuan biadab.Pemimpin Umno lupa, budaya ini dimulai oleh pemimpin Umno dan merekalah gurunya.

Rakyat masih ingat ketika penamaan calon Pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri Sanggang pada 20 April 2000, di mana Datuk Adnan Yaakob selaku Menteri besar Pahang menunjukkan isyarat lucah kepada penyokong Pas.

Apakah ini taraf seorang ketua Umno di negeri Pahang.Begitu juga tindakan pemuda Umno dan puteri Umno yang tunjuk punggung dan isyarat lucah pada hari tersebut.

Ajaran biadab ini dilanjutkan lagi oleh Utusan Malaysia dan penceramah Umno yang menunjuk gambar lucah kononnya ini adalah gambar Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Sdr Azmin Ali.

Kenapa budaya ini tidak disekat malahan diberi galakan sehingga memalukan kita yang mempunyai anak-anak yang masih bersekolah. Akhbar ini sampai ke sekolah yang dibaca oleh pelajar-pelajar.

Seolah-olah media Umno mendapat lesen untuk membuat sesuatu demi politik kotor mereka. Kenapa mereka yang pijak gambar Lim Guan Eng Ketua Menteri Pulau Pinang tidak diambil tindakan.

Apakah beliau botol mineral, bukan manusia? Apakah beliau menjadi Ketua Menteri yang tidak sah

Idris Hj Ahmad- AJK PAS Pusat
7/9/12

Gambar dibawah menjadi bukti UMNO guru kebiadapan rakyat - penulis.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan