Pengikut

Selasa, 6 November 2012

PRU 13: Caya la......Najib akan bertanding di Marang..?

KUALA LUMPUR - Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini mencabar Perdana Menteri Najib Razak untuk bertanding di kawasan Parlimen Marang di Terengganu pada pilihan raya umum akan datang.

Menurut Anwar, perdana menteri seharusnya bertanding di kawasan Parlimen Marang yang kini disandang Datuk Seri Abdul Hadi Awang setelah presiden PAS itu menawarkan diri untuk bertanding di kawasan Parlimen Pekan di Pahang yang disandang Najib.

Ditanya sama ada Abdul Hadi pasti bertanding di Pekan, Anwar yang ditemui di lobi Parlimen, berkata: "Kami belum membincangkan perkara itu, beliau (Abdul Hadi) kata akan tunduk kepada keputusan PAS, jadi tunggu keputusan parti.

"Sebelum ini Abdul Hadi dilaporkan berkata beliau akan bertanding di mana-mana kawasan yang diminta parti termasuk untuk kerusi Parlimen Pekan.Najib semalam berkata beliau tidak fikir Abdul Hadi akan bertanding di kawasan Parlimen Pekan. - Bernama.

Orgni: Mungkin hanya 00.01% saja kemungkinan Najib ada berani dengan cabaran ini....sebab thulurnya bukan 1,bukan 2....tapi taraaaaak......hahahaha....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan