Pengikut

Rabu, 10 Oktober 2012

Kesian sungguh...rupanya Shahrizat tak tahu apa habuk pun...

Bekas menteri Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil memberitahu Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini bahawa beliau tidak berasa malu apabila Laporan Audit Negara mengetengahkan isu berkaitan projek Pusat Fidlot Nasional.

Ketika disoal balas peguam Ranjit Singh dalam saman fitnah RM100 juta terhadap dua pemimpin PKR, Shahrizat berkata, projek di Gemas itu dan National Feedlot Corporation (NFC) yang diuruskan suaminya itu Mohd Salleh Ismail dua entiti berasingan.

"Laporan itu terhadap pusat dan tidak syarikat. Ketua Audit Negara tidak audit syarikat swasta," kata bekas menteri pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat itu.

Shahrizat mempertahankan bahawa beliau tidak tahu terperinci berhubung proses bidaan yang dimasuki suaminya untuk menguruskan projek fidlot itu.

Sehingga sekarang beliau mendakwa tidak tahu butiran penuh projek itu.- MKini


*** Kesian..Kesian..Kesian..Kesian..Kesian..KesianKesian..Kesian..Kesian..Kesian....Kesian..Kesian..Kesian..Kesian..hahahaha.....

Rupanya Shahrizat ini tak tahu tentang pengurusan projek lembu yang mengemparkan negara selama ini...hahaha...

Mungkin dakwaan tentang cerita kondo mewah kat Singapura pun Shahrizat tak tahu dan mungkin juga jawatanya sebagai menteri pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat  telah dipecat pun dia tak tahu...hahaha....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan