Pengikut

Isnin, 28 Januari 2013

AWAS..!!!! Raja Kotak muncul kembali di Perak..???

Sebelum ini tak pernah nampak muka dan amat jarang-jarang turun ke Kawasan....

Tapi sejak kebelakang ini disebabkan PRU dah dekat.. Selalu turun ke Kawasan,bukan dengan tangan kosong,tapi dengan kotak-kotak yang berpetak-petak disetiap siri turun padang.

"Wah... seronok lah... YB Raja Kotak mai sini...aku dah dua kali dapat kotak..." kata seorang penduduk yang tinggal di Kubu Gajah Selama Perak.

"Dia bagi kita sapu ja...sokong tak moh..(Tak mahu)..kita tetap sokong PR.." itu yang diungkapkan oleh seorang Pak Cik disini.

Paling melucukan ialah setiap orang terima kotak dari YB Raja Kotak pasti diambil gambar....klip-klap-klip-klap... di snap gambar penerima  yang menerima kotak dari YB Raja Kotak...hahaha...


YB Raja Kotak bergambar dengan kotak-kotaknya 
Dah bergambar ...bagi kotak...
YB Raja Kotak memberi kotak..
Bergambar dengan kotak lagi... 
OK... Ambil kotak mesti ambil gambar dengan YB Raja Kotak...hahaha...
Berdoa tak jauh dari Kotak sebelum bagi Kotak
Bergambar dengan kotak lagi...hahaha...
Ha..... Ingat Kotak...Ingat Raja Kotak....hahaha...
Menurut sembang-sembang orang kampung kat Kubu Gajah ini mengatakan " Dia bagi sekotak...tapi di-sapunya berbukit-bukit sampai lincin....".

Ada sumber baru-baru ini mendedahkan satu persoalan mengenai terserempak dengan YB Raja Kotak ini di MC Donald Taiping Central dengan seorang Tokey berbangsa Cina. Apakah Tokey tersebut Tokey Kotak atau Tokey Kayu atau Tokey Balak...?
Siapa Tokey bersama YB Raja Kotak..???


Tiada ulasan:

Catat Ulasan