Pengikut

Jumaat, 25 Oktober 2013

TERKINI: Datuk Fauzi Shaari Bekas Calon PAS Larut Di Masuk-kan Ke Hospital Kerana Penyakit Misteri

Menurut sumber dari  Ust Mohd Akmal Kamaruddin mengesahkan bahawa Datuk Fauzi Shaari kini dirawat d hospital Selayang, tingkat 9B. Menurutnya Dato Fauzi sudah 5 hari dirawat di hospital tesebut. Mengenai sebab Dato Fauzi di masukan ke Hospital masih tidak diketahui. "Penyakit Dato Fauzi masih misteri dan doktor sedang merawat beliau" - Ujar Ust Akmal.
Datuk Haji Fauzi Shaari (lahir 25 September 1950) adalah bekas anggota polis dengan jawatan terakhir sebagai Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah, Polis Diraja Malaysia (PDRM). Beliau pernah menjadi Ketua Balai Polis Dang Wangi dan Ketua Polis Selangor.

Setelah bersara dari PDRM Dato Haji Fauzi Shaari telah menyertai PAS dan menyerahkan borang keahliannya kepada Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang, di satu majlis di Perak pada 20 Mei 2012.

Pada PRU13 yang lalu Dato Fauzi telah bertanding mewakili PAS di Parlimen Larut,bagaimanapun beliau tewas ditangan calon BN.
*YDP Larut memohon kpd rakan² utk hadir ke Msjid Lama Jelai,Bt Kurau pd Sabtu 26.10.2013 utk sama2 brmunajat mohn ksmbuhan khusus utk Dato Fauzi Saari, umumnya utk smua pimpinan kita yg lain. Acara: Solt Mgrib, Yaasin, Isyak, Hajat, brsurai. Syukran.* -FB Ust Akmal

** Marilah kita semua mendoakan semoga Dato Fauzi kembali sembuh dari segala penyakit yang dihidapinya...amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan