Pengikut

Ahad, 14 April 2013

Mantan MB dah Sertai PAS: Benarlah Apa yang di Maklumkan Nizar

Sunday, April 14, 2013
Bekas Menteri Besar Selangor, Mat Taib sah sertai Pas


Bekas Menteri Besar Selangor, Tan Sri Muhammad bin Muhammad Taib atau lebih dikenali sebagai Mat Taib atau nama timangannya Mike Tyson dilaporkan telahpun menyertai Parti Islam Semalaysia (PAS) sebentar tadi.

Beliau dikatakan telah menyerahkan borang keahlian kepada Datuk Dr Harun Din dirumah Dr Harun Din di Bangi tadi.

Pengisytiharan kemasukan Mat Taib ke dalam parti Pas pula akan dilakukan Tuan Guru Haji Hadi Awang pada malam esok. Sama-sama kita nantikan pengisytiharan ahli baru Pas ini nanti.

Semoga dengan kemasukan bekas menteri besar selangor daripada Umno ini bakal memberikan impak dan tenaga positif kepada Pas dan juga Pas Selangor secara khususnya.

Marilah berdoa agar ramai lagi tokoh-tokoh besar berhijrah untuk bersama-sama dengan perjuangan Islam yang dibawa oleh Pas.

** Orangni sejak tarikh dimana DS Nizar berkata akan ada mantan MB akan sertai PAS sedikit masa lagi, beberapa rakan sahabat ada call,tanya betul ke..? dan dua tiga member yang tak sebulu bising, siap ada yang minta aku tegur Nizar supaya jangan bikin kecoh dengan kenyataan konon-nya bikin huru-hara di pejabatnya dengan kenyataan Nizar dan ada yang sms kata Nizar bikin cerita tipu tanpa fakta.
Jadi sekarang aku tak menang dan Nizar pun tak menang lagi...yang menang ialah PAS keseluruhanya....Takbir..!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan