Pengikut

Khamis, 16 Februari 2012

Demi IMR JATI Sanggup Kerjasama Dengan Sesiapa Saja. (Logo JATI di pertontonkan)


NGO yang ditubuhkan oleh bekas pemimpin PAS yang dipecat, Datuk Dr Hasan Ali Jalur Tiga atau singkatannya Jati sedia menjalin kerjasama dengan mana-mana pihak termasuk Pertubuhan Pribumi Perkasa (Perkasa) dalam konteks memperjuangkan Islam, Melayu dan Raja.

Dr Hasan yang merupakan Pengerusi Jawatankuasa Penubuhan Jati berkata, pihak mengalu-alukan kesemua NGO yang mahu menyokong tiga elemen berkenaan.

Menurutnya, pelancaran Jati secara rasmi pada 21 Februari ini, akan dihadiri oleh 1,000 hadirin dan pendaftaran ahli akan dibuka pada hari berkenaan.

"Jati adalah NGO berdaftar dengan ROS, dan sehingga kini sokong yang diterima Jati amat menggalakkan. Jati juga tidak risau persoalan sama ada dilihat mahu bersaing dengan NGO tersebut (Perkasa), kerana kita bersedia bekerjama dengan mana-mana pihak yang mempunyai perjuangan IMR," katanya pada sidang media SACC Shah Alam pada Khamis.

Beiau berkata, sekiranya lebih ramai NGO yang memperjuangkan IMR, ini lebih baik kerana rakyat mempunyai banyak pilihan.

Jelasnya, isu persamaan objektif boleh dibezakan dengan pengisian program yang dirancang dalam memastikan matlamat penubuhannya mencapai sasaran.

"Kita tak bimbang atau ragu mengenai persamaan itu, kita tak kisah pun elemen persamaan.

"Yang akan membezakan Jati dengan NGO lain ialah cara kita amalkannya iaitu melalui program-program yang akan kita buat," katanya.

Pada 21 Februari ini, Jati akan dilancarkan di Shah Alam dan pelbagai program akan dilakukan termasuk persembahan nasyid dan multimedia.- agendadaily


Inilah Logo JATI....
Tengok Gambar bawah ni...

Ini logo UMNO..
Warna dah sama...Berbelit-belit pun dah sama..
Kebetulan atau betul-betul ada sangkut paut...hahaha..

JATI maksudnya Jalur Tiga...
Jalur Tiga apa maksudnya..??
Bintang Tiga..!!
Simpang Tiga..!!
Madu Tiga..!!
Kayu Tiga...!!
Tiga Line...hehehehe...

Orang Ni > JATI = Janji Tipu


Tiada ulasan:

Catat Ulasan